ERIS - realtime nieuws en koersinformatie

Praktijkgerichte cursus beleggen met technische analyse


In deze ééndaagse cursus laat Rombout Kerstens u zien hoe u uw beleggingsrendement kunt verbeteren door technische analyse tools te gebruiken. Deze cursus richt zich op beleggers die technische analyse verantwoord willen toepassen, maar geen tijd hebben voor een diepgaande studie. U krijgt inzicht welke technieken in de praktijk het beste bruikbaar zijn en leert deze toepassen. Hierbij ligt de nadruk op het actief handelen in aandelen en derivaten op een termijn van ongeveer 3 tot 12 maanden. Het is dus geen cursus daytrading.

In de ochtend zal een theoriesessie plaatsvinden waarin u uitleg krijgt over technische analyse. In de middag kunt u direct met deze theorie aan de slag. Tijdens de praktijksessie die dan plaatsvindt, kunt u direct met behulp van uw eigen laptop en onder begeleiding, het geleerde toepassen. De firma Forest Bergen zal hiertoe de programma's ERIS en Wall Street Professional op uw laptop installeren. 

Na deze intensieve cursus kunt u dus gelijk thuis van start gaan met de reeds geïnstalleerde en werkende programma’s zonder dat u eerst allerlei handleidingen hoeft door te werken.

U kunt ERIS en Wall Street Professional na de cursus 3 maanden gratis blijven gebruiken. Hierna kunt u gebruik maken van een aanbieding om tot definitieve aanschaf over te gaan.

De praktijkgerichte cursus Beleggen met Technische Analyse bestaat uit 2 sessies die beiden op één dag plaatsvinden.  De kosten voor deze cursus zijn slechts 149 euro. Als deelnemer ontvangt u bovendien 3 maanden gratis toegang tot een volledig beleggerspakket. Dit gratis beleggerspakket bestaat uit:
• Real-time koersen via vwd eris
• Wall Street Professional

De cursus vindt plaats in het kantoor van Forest Bergen in Bergen (NH). De ochtendsessie begint om 9:30 uur en eindigt om 12:00 uur, de middagsessie duurt van 13:00 uur tot 16:00  uur. Tussen de 2 sessies wordt u een gratis lunch aangeboden. 

Klik hier voor de cursusdata en om u in te schrijven.Rombout Kerstens (1960) is algemeen directeur van het in beleggingssoftware gespecialiseerde Delftse softwarehuis Keyword Info Systems BV.

Rombout Kerstens werkte na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft in diverse functies in de verzekeringswereld en de IT-industrie. In 1989 was hij één van de drie oprichters van het in beleggingssoftware gespecialiseerde Delftse softwarehuis Keyword Info Systems BV. Hier is hij nog steeds algemeen directeur. Hij geeft regelmatig lezingen over actief beleggen en technische analyse en schrijft voor o.a. het tijdschrift Technische en Kwantitatieve Analyse (TKA) en het Amerikaanse blad Stocks & Commodities. Voorts is hij de auteur van het boek Praktijkgids Indicatoren. Samen met Harry Geels en Michael Ahrens schreef hij het boek Succesvol traden in opties, futures en turbo’s.